Smiing og valseprosess for pelletmaskinringform

Pelletmaskinringformen er en legeringssmiing som har gjennomgått høypresisjons-, maskinerings- og spesielle varmebehandlingsprosesser.Vanligvis krever materialet i ringformen en viss overflatehardhet, god seighet og slitestyrke på kjernen og god korrosjonsbestandighet.

Tradisjonelle behandlingsprosedyrer for ringformer

Ringform er en sirkulær del med en ytre sporseksjon oppnådd ved å smi et emne og deretter maskinert ved mekanisk skjæring.De tradisjonelle behandlingsprosedyrene for ringformer inkluderer hovedsakelig smiing, grov- og presisjonsdreiing, boring, hullutvidelse, varmebehandlingsprosess og poleringsbehandling for å produsere ferdige ringformer.

Ulike ringformmaterialer vil ta i bruk forskjellige prosesseringsteknikker, og ringformene produsert av samme materiale ved bruk av forskjellige prosesseringsteknikker har også betydelige ytelsesforskjeller.

pelletsmaskinring dø-1

Ringsmiingsprosess

Smiing (smiing eller smiing) er en formings- og bearbeidingsmetode som bruker verktøy eller former for å påføre ytre krefter på metallemner under støt eller statisk trykk, forårsaker plastisk deformasjon, endre størrelse, form og egenskaper, for å produsere mekaniske deler eller emner. deler.
Velg stål i henhold til de nødvendige spesifikasjonene for ringform som råmateriale og utfør foreløpig smiing.Kvaliteten på ringformsmiing er relatert til ringformsmiingsprosessen til materialet, og passende oppvarmingstemperatur og tid er nødvendig.

Ring die rulling prosess
Sammenlignet med smiforming, er ringvalsingsformingsprosessen krysskombinasjonen av ringvalsing og mekanisk delproduksjonsteknologi, som forårsaker kontinuerlig lokal plastisk deformasjon av ringen, og dermed oppnår plastbehandlingsteknologi for å redusere veggtykkelse, utvide diameter og danne tverrsnitt profil.

pelletsmaskinring dø-2

Kjennetegn ved ringrulleprosessen:Rulleverktøyet for sirkulære emner roterer, og deformasjonen er kontinuerlig.Valget av ringemne spiller en avgjørende rolle i ringrullingsprosessen.Begynnelsen og størrelsen på emnet bestemmer direkte den innledende volumfordelingen av materialet, graden av rulledeformasjon og effektiviteten til metallstrømmen.

pelletsmaskinring dø-3

Innleggstid: 17. juni 2024